За нас

Telecom 2020 Company address No 40 Mahazin 8

Ние сме млад Екип от 3 човека с общи цели, идеи и виждания за това как и защо Вашият телефон трябва да изглежда, а и какъв трябва да е… Започнахме през Януари 2014г. и нямаме никакво намерение да спираме! От тогава до сега преминахме през хиляди промени, но едно остана важно за нас и ВИНАГИ ще бъде – да направим и да работим така, че нашите клиенти да си тръгнат доволни и с усмивка от мястото, което клиентите ни наричат „магазин“, а ние – нашия втори дом… Там се роди и идеята за този сайт, всеки аспект от него беше лично обсъден между всички ни, за да се роди неговия краен, завършен вариант, а ние… Ние останахме доволни, че въпреки различията ни, постигнахме консенсус, чрез който успяхме да Ви дадем още една възможност да сте една идея по-близо до нас.

Специално искаме да благодарим на всички наши близки, приятели и клиенти, които ни помогнаха за създаването НЕ просто на сайт, а на нашата цялостна идея! Тук е мястото да благодарим на DIGITAL ASSETS за помощта и подкрепата, която ни оказаха за създаването на това наше произведение на изкуството. Благодарим, че идеите ни съвпаднаха. Благодарим, че претворихте наша цел в реален продукт.

Заповядайте в нашия сайт, постарахме се всяко нещо, което Ви интересува да е максимално бързо за достигане само с няколко клика на Вашата мишка. Подчертаваме, че ако нещо НЕ успявате да намерите по някакъв начин, използвайте някои от посочените телефони или нашата поща за бърза връзка с нас!

Ние сме на Ваше разположение! Екипът на Изи Тел!